My Personal Blog

By: sapex xoxo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Jan-2010 14:26 Email | Share | | Bookmark
WANTED!






www.ministryofmoment.com


Tuesday, 30-Sep-2008 13:11 Email | Share | | Bookmark
Interview By Remaja Tv3


nama aku ada kat situ . weeee!


Yg ni studio set diorang untuk remaja.


Yg ni sofia, aku ngan dia jadi tetamu undangan pada hari tuh


On air

Hari tuh masa tgh dok pusing2 kat umah sambil buat editing skit, dpt satu panggilan . dlm panggilan tuh dia ckp tentang ada interview kat rancangan REMAJA , tajuk dia pasal Photographer Muda. mula2 aku cam shock gak la. tiba2 dpt panggilan cam ni. rupa2 nya ada org rekemen Azura nama dia. Rasa memang kenal, tp tak sure lagi tuh , nanti kena tanya cik azura betol ke idak nye. sampai sana aku ngan boy(brother aku), arief dtg teman aku, mula2 dtg jek kena makeup huhu. sebelum tuh aku sembang2 ngan cik sofiah kita. iaitu tetamu undangan kita time tuh. selama ni dok kenal kat flickr jek. skrg terjumpa lak. muahah segan. ) .anyway ada beberapa soalan yg ditujukan .nasib baik leh jawab dgn macho hoho. nanti dah masuk tv akan ku beritau kat sini yek

Shafiq Akmal
0123100879



Tuesday, 12-Aug-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark
Friends Monthly Gathering At TGI FRIDAY

hari ni ada monthly Dinner ngan kwn2 . setiap bulan memang kita ada buat mcm ni untuk sambut kwn2 baru kita. mungkin selama ni aku tak tunjuk kat dlm blog ni, apa yg aku buat tentang hidup2 aku seharian. maybe ada la, tp tak byk sgt. . selama ni kitorang semua ni memang jarang la jumpa, so dinner2 mcm ni la yg buat kami rapat balek. ada yg kenal dari kecik pon ada. bila dah besar ni masing2 dah kwin la, bz ngan kerja la. haihh memang rasa kehilangan betol. ada sesetengah org ckp bila kita ada duit kita leh buat segala2 nya,yelah apa2 pon pakai duit kan. memang tak dinafikan la benda tuh. tp bila kita ada duit, kita kehilangan satu benda yg kita susah nak ada . iaitu Kawan dan Familly . sbb separuh usia kita akan kita lebih focuskan kat tempat kerja. kalu boleh la, aku nak dua2 aku ada . duit dan kwn. bukan la nak ceritakan pasal duit kat dlm ni. tp itulah hakikat kita. so bila korang2 kerja tuh, ingat2 la kwn dan family jgn sampai terabai. kalu korang nak tahu, kwn2 dan family bagaikan tulang belakang dlm hidup kita. so kalu diorang ni takde. kita sendiri tak dpt nak berjalan. Lepas habis makan semua kita ada celeb Birthday untu sara,amar dan wife wan. so kita ni ramai2 la meriah kan lagi suasana kat TGI tuh. termasuk la ngan budak2 TGI . so kalu korang nak kan korang nye birthday meriah aku saran kan korang leh dinner kat TGI. komfem meriahhhh! .after that ada buat lucky Draw untuk member2 kita ni.nampak nya aku bertuah untuk free entry dinner untuk next month. hampehh. boleh tahan gak la reward2 dia, hampir semua skali bernilai Rm2000. huhu best2 itu la sebulan sekali kumpul mcm ni aku rasa memang wajib diadakan untuk semua2 member2 aku kat luar tuh. kalu korang pon nak turut serta pon amat dialu2 kan. dpt kenal lebih2 ramai kwn lagi

Habis makan plak semua2 ni pegi tgk wayang cita batman . sgt best beb cita dia, joker psycho gila babeng punya. nak cita lebih2 boleh tgk sendiri. thanks to Alvin&amp;Janice yg byk buat meriah event2 cam ni. Alvin&amp;Janice ni memang ngam ngan kitorang. kira dia ibarat ayah la. apa2 event je mesti dia hendall. haha tq tq.

ok kita roooooll tv satu kali !!












ni kena denda skit

















abg OOO ning






Winner Lucky Draw For The Month Dinner


Ini antara gambar yg ad apa pada mlm ni. byk lagi gambar ni sebenar nya. tp nak update punya pasal. belasah je. tade edit ek ni. kita main tarok2 jek ni. for more picture ada kat flickr


Your Partner
Shafiq Akmal


Tuesday, 12-Aug-2008 03:44 Email | Share | | Bookmark
introduce



Tuesday, 17-Jun-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark
LOMO















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net