My Personal Blog

By: sapex xoxo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Aug-2007 10:44 Email | Share | | Bookmark
Moza&Lala - Reception - Pandan Lake Club



salam semua, lama betol tak update Fp nih. so hari ni nak update Wedding Moza&lala, moza ni sebenarnya jiran aku. kenal dari dok2 kecik2 dulu. kepala gila2 , tp gila2 ko kwin gak. hahah. moza&lala selamat pengantin baru diucap kan dari aku. lepas ni ko dah tak leh gila sgt k. dah kwin kate kan. . beb all the best !!!

Click Here !! to see the picture.


sapexoxo



Tuesday, 7-Aug-2007 04:02 Email | Share | | Bookmark
Omar&Knysa - Reception - Hotel Istana



allhamdullillah, dpt gak update, terasa gak lama tak update Fp nih. sorry again. ok kali ni pegi ngan sn, jadi second photographer sn . . nak tulis panjang2 pon mcm tak sempat. kita kasi link je. and tgk gambar , ok tak ? lepas nih insyallah akan diupdate entry ni secepat mungkin. asyik dok terbengkalai jek. ok for more picture Click here .


Shafiq Akmal
Senior Photographer / Designer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-3100879
sapexoxo@gmail.com
Http://www.shafiqakmal.com
YM : Spangkey_boy

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


Friday, 3-Aug-2007 13:36 Email | Share | | Bookmark
Faizal Tahir Sleeve Cover Photoshoot



Friday, 13-Jul-2007 16:03 Email | Share | | Bookmark
Journey To The East - Koh Samui , Thailand



Going To School





New Needle and Bright Colour


Flower Soap




Chaweng town

Pork Mee Store

For Halloween Night

Donation Name


My friend from New York , Stan And Uli

Going Home



sawadikappp. itu lah ayat pertama sampai kat thailand yg kami dgr. . sebenarnya sapex dan adinang ke koh samui ni ada mission, nak bagi album kat clien Mr&Mrs Morris dari london yg sedang berhoneymoon di koh samui. dgn hasil dari candidsyndrome menagis diorang tgk album dari kami ..(aku pon tme tuh cam nak nagis gak )time nak presentation tuh teketaq2 jugak la. yelah inglish tak berapa sgt. tp Alhamdullilah semua nya berjalan dgn baikk. cuma kita tak dpt nak snap potraiture diorang, jadual mereka penuh. diorang pon cam sedih gak. tp dia kata kalu dtg london tuh jgn lupa bagitau diaorang. wuwuwuwhU!!! kami mesti mai kesana!! insyallah satu hari nanti akan kesana.

ok ni baru permulaan gambar. ada byk lagi! sampai kl kang upload byk3 . Now pukul 7.18am kat penang. kita tompang umah mizuary, sbb tak larat nak drive dari penang ke kl mlm2. seram pon ada. dari tertido time drive, baik la rehat2kan dulu before balek. owh sapa tuh mizuary ek. ok kita bagi link dia kat korang suwuh tgk page dia. ada muka kami kat font page website dia huhuhuh
http://www.mizuary.com ok ek nanti kita upload lagi. KAP KUN KAP!


Regards
shafiq akmal
Candidsyndrome




Monday, 25-Jun-2007 01:42 Email | Share | | Bookmark
Picture From My Holiday

haihhhhhhhhhh.. akhirnya dpt gak pegi bercuti. memang bercuti ni nak pegi outing skali , gambar memang best and byk kali nih. setiap waktu pegang cemera lah, takot ada moment2 yg terlepas. so this is the picture.


im at pablo place

Pablo Place

Pak uda dan Belalang nya

Pablo place staff






Old Man & One Leg



nanti ada lagi gambar2 nih. so kemudian akan diupdate

sapexoxo
0133400879
shafiqakmal@gmail.com


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net