My Personal Blog

By: sapex xoxo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Apr-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
23



Smlm jam 12am , tanggal 20 april 2008. aku pegi kat cermin dan mengadap sorang2 selama 20minit. sambil2 tuh fhon ada bunyik2 msg dan org2 call. makin lama makin tua dah tgk muka ni. janggut pon dah tak boleh nak kira, masa sekolah2 dulu siap leh kira berapa helai(sambil ketawa teringat kat skolah dulu). dan tak sangka dah 3 tahun dah aku pegang camera, yelah kita terlalu asyik ngan benda yg kita suka. tp aku masih mahu belajar lagi untuk memantapkan skill aku. thanks kepada sesiapa yg pernah tunjuk ajar aku dulu, walaupon ada aku tanya soalan bodo dulu maaf la ye. lepas je 20minit aku dok belek muka sendiri, aku pon masuk tido. sbb kepenatan yg amat sgt. sebelum tido aku buat hajat skit . lepas tuh aku wish for my self happy birthday

kepada yg selalu menyinggah ke sini, thanks for support me. Luv u guys !

shafiq akmal
23 tahun.



Friday, 18-Apr-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
My Best collection In bali .

 
 
 
View all 20 photos...

CANDIDSYNDROME/shafiqakmal(MALAYSIA)

asslamualaikum semua, dah byk2 intro dah bubuh kat sini. dah sampai masa nak letak gambar2 yg best kat bali. tp masih ada lagi yg best. tp kena belek2 lagi satuh2. huhu. thanks kepada yg feedback email2 dan comment2 yg memberangsangkan. i hope i can be better in the future. i will never give up! go go go go sapex!



Shafiq Akmal aka Sapex
Senior Photographer / Designer
Candid Syndome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-3100879
Email : shafiqakmal@candidsyndrome.com
Http://www.shafiqakmal.com
Http://blog.shafiqakmal.com
Http://sapexoxo.fotopages.com
Http://www.flickr.com/photos/sapexoxo
YM : spangkey_boy


The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

The ONLY Official Photographer Team for "Merdeka Raksasa" in conjunction of the celebration of 50th Anniversary of Malaysia Independence. Assigned by The Malaysia Government


Thursday, 17-Apr-2008 03:53 Email | Share | | Bookmark
Kintamani Girl.



masa2 tgh edit gambar for our client, tetibe teringat kat budak kintamani ni. masa perjalanan ke kintamani kita ramai2 singgah makan secara berkelah kat kaki gunung tuh. masa time ni turn aku ngan kecik yg masak untuk semua ahli2 cs, setiap hari kita dijadualkan untuk memasak. ada yg nasik mentah lah. ayam busuk2 skit la. mcm2 lagi. haha yelah tak penah masak untuk ramai2 . ada la turn org tuh masak. satuh cs kena berak2 .huehuehue, mlm2 aku ketok jamban ada org. besok ramai2 sembang rupanya2 semua kena berak2.heheeheh. nanti kena mintak gambar2 making kat ainiyah, rasa dia ada shoot2 kami semua tgk masak2 kat dapor. huhuh. ok sambung kerja balek.

P/s; nampaknya stone masa tulis entry ni. heheh. thanks kepada yg tegur. ok skrg ayat dah betol kan. mana2 yg perasan tuh tegur2 la ya .
Thanks for pijan




Tuesday, 15-Apr-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
Souvenir for Malaysia




picture by CANDIDSYNDROME/shafiqakmal(MALAYSIA)

haihh , masa ni tgh shopping2 dikawasan tanah lot. sebelum masuh tanah lot, ada kedai2 cenderahati so sempat la beli skit2 kat sini untuk dibawa pulang malaysia. kat sini aku byk habis kan masa untuk bergambar jek. shopping2 ni di saat2 akhir kat sukawati . kepada yg tak dpt souvenir tuh mungkin dilain kali kita beri. bajet kurang huhuh


CANDIDSYNDROME/shafiqakmal(MALAYSIA)





Tuesday, 15-Apr-2008 02:43 Email | Share | | Bookmark
Fresh Eye


Uluwatu,Bali - Indoniesia (kecak dance)

lega dpt tgk gambar bali lagi hari ni. gambar ni masa diuluwatu juga . masa ni sama time ngan first gambar kat bwh entry ni. kita amek ambient skit kasi nampak langit membiru. kat bali ni memang semua tempat2 yg cantik buat mata aku sehat balek. dari rabun skit, tarus tak pakai spex dah. dia punya effect dia terasa juga. bila pakai je rasa tak selesa plak. tp mungkin kat malaysia ni kena la pakai balek sbb reflection screen monitor balek. huhuh.

Bali again after this entry





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net