My Personal Blog

By: sapex xoxo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Aug-2008 03:48 Email | Share | Bookmark
Friends Monthly Gathering At TGI FRIDAY

hari ni ada monthly Dinner ngan kwn2 . setiap bulan memang kita ada buat mcm ni untuk sambut kwn2 baru kita. mungkin selama ni aku tak tunjuk kat dlm blog ni, apa yg aku buat tentang hidup2 aku seharian. maybe ada la, tp tak byk sgt. . selama ni kitorang semua ni memang jarang la jumpa, so dinner2 mcm ni la yg buat kami rapat balek. ada yg kenal dari kecik pon ada. bila dah besar ni masing2 dah kwin la, bz ngan kerja la. haihh memang rasa kehilangan betol. ada sesetengah org ckp bila kita ada duit kita leh buat segala2 nya,yelah apa2 pon pakai duit kan. memang tak dinafikan la benda tuh. tp bila kita ada duit, kita kehilangan satu benda yg kita susah nak ada . iaitu Kawan dan Familly . sbb separuh usia kita akan kita lebih focuskan kat tempat kerja. kalu boleh la, aku nak dua2 aku ada . duit dan kwn. bukan la nak ceritakan pasal duit kat dlm ni. tp itulah hakikat kita. so bila korang2 kerja tuh, ingat2 la kwn dan family jgn sampai terabai. kalu korang nak tahu, kwn2 dan family bagaikan tulang belakang dlm hidup kita. so kalu diorang ni takde. kita sendiri tak dpt nak berjalan. Lepas habis makan semua kita ada celeb Birthday untu sara,amar dan wife wan. so kita ni ramai2 la meriah kan lagi suasana kat TGI tuh. termasuk la ngan budak2 TGI . so kalu korang nak kan korang nye birthday meriah aku saran kan korang leh dinner kat TGI. komfem meriahhhh! .after that ada buat lucky Draw untuk member2 kita ni.nampak nya aku bertuah untuk free entry dinner untuk next month. hampehh. boleh tahan gak la reward2 dia, hampir semua skali bernilai Rm2000. huhu best2 itu la sebulan sekali kumpul mcm ni aku rasa memang wajib diadakan untuk semua2 member2 aku kat luar tuh. kalu korang pon nak turut serta pon amat dialu2 kan. dpt kenal lebih2 ramai kwn lagi

Habis makan plak semua2 ni pegi tgk wayang cita batman . sgt best beb cita dia, joker psycho gila babeng punya. nak cita lebih2 boleh tgk sendiri. thanks to Alvin&Janice yg byk buat meriah event2 cam ni. Alvin&Janice ni memang ngam ngan kitorang. kira dia ibarat ayah la. apa2 event je mesti dia hendall. haha tq tq.

ok kita roooooll tv satu kali !!












ni kena denda skit

















abg OOO ning






Winner Lucky Draw For The Month Dinner


Ini antara gambar yg ad apa pada mlm ni. byk lagi gambar ni sebenar nya. tp nak update punya pasal. belasah je. tade edit ek ni. kita main tarok2 jek ni. for more picture ada kat flickr


Your Partner
Shafiq Akmal


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net