My Personal Blog

By: sapex xoxo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Sep-2008 13:11 Email | Share | Bookmark
Interview By Remaja Tv3


nama aku ada kat situ . weeee!


Yg ni studio set diorang untuk remaja.


Yg ni sofia, aku ngan dia jadi tetamu undangan pada hari tuh


On air

Hari tuh masa tgh dok pusing2 kat umah sambil buat editing skit, dpt satu panggilan . dlm panggilan tuh dia ckp tentang ada interview kat rancangan REMAJA , tajuk dia pasal Photographer Muda. mula2 aku cam shock gak la. tiba2 dpt panggilan cam ni. rupa2 nya ada org rekemen Azura nama dia. Rasa memang kenal, tp tak sure lagi tuh , nanti kena tanya cik azura betol ke idak nye. sampai sana aku ngan boy(brother aku), arief dtg teman aku, mula2 dtg jek kena makeup huhu. sebelum tuh aku sembang2 ngan cik sofiah kita. iaitu tetamu undangan kita time tuh. selama ni dok kenal kat flickr jek. skrg terjumpa lak. muahah segan. ) .anyway ada beberapa soalan yg ditujukan .nasib baik leh jawab dgn macho hoho. nanti dah masuk tv akan ku beritau kat sini yek

Shafiq Akmal
0123100879



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net