My Personal Blog


My name: sapex xoxo
My Fotopage: http://sapexoxo.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D300
Nikon
Friends:
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
azam hashim
Latest entry:dari sinar mata mu
View this Fotopage entry
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
edi wijaya
Latest entry:galungan di Bali
galungan is a one of special day in Bali.... celebrating every six month...start form morning till sunset time Balinese people very busy doing ceremony.... View this Fotopage entry
pergi
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Nor Shuhadah and Khairull Akbar
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H
Salam Aidilfitri 1429H utk semua... Lama sungguh tak update gambar2 baru di sini. since involved in blogging world ni, memang bz aje. Hehe.. Akhir kata, maaf zahir batin andai ada salah silap.. Feel free to visit www.sueqaisara.blogspot.com utk cerita2 terkini ttg kami. Salam ;-) View this Fotopage entry
Okayy all.. babaiiii
arief ahmad
Latest entry:The Otherside Orchestra at RANtai '07
Fuhh Fuhh! (tiop habok) Selamat bertemu kembali dlm rancangan Gitu-Gitu Arief! Haha. LOL . Saje je intro. Btw,dh lame tak update FP nie. Start keje baru nie trus bz sampai takde masa nk upload. Bukan taknak upload, tp takde masa. Tambah plak skang nie internet takde, so nk upload kena pegi cc plak. Actually gambar nie aku amik masa RANtai aritue, baru nk upload skang. Sowi la pada kengkawan yg mengikuti perkembangan FP saya. Buat masa skang nie tak byk masa, tp saya usahakan jugak. Klu tak update FP nie, ka... View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's

© Pidgin Technologies Ltd. 2016